* Βασικά Ιστοσελίδας

Οροι και Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης & Αποποίηση ευθυνών

  1. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέρος αυτού του ιστότοπου, εάν δεν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να διακόψετε τη χρήση του ιστότοπού μας. 
  2. Αναπαραγωγή για ιδιωτική χρήση επιτρέπεται αλλά δεν παραχωρούνται δικαιώματα αναπαραγωγής χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια του Fotbell. Καμία άλλη χρήση δεν εκφράζεται ή υπονοείται. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το www.graffitimap.gr
  3. Πνευματική ιδιοκτησία: Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους σχετικά με την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένου του Ν. 2121/1993 καθώς και από κάθε άλλη ισχύουσα διάταξη. Χωρίς προηγούμενη ad hoc ειδική γραπτή εξουσιοδότηση  απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή, με οποιοδήποτε μέσο, ​​του περιεχομένου ή μέρους του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων του κώδικα html, των εικόνων και οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων. Η GRAFFITIMAP.GR διατηρεί κάθε δικαίωμα ως προς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  4. Σύνδεσμοι: Αυτός ο ιστότοπος, για τη διευκόλυνση των χρηστών, περιέχει σε διάφορα σημεία παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους, μέσω της χρήσης ειδικών συνδέσμων (hyperlinks). Η GRAFFITIMAP.GR δεν φέρει καμία ευθύνη οποιουδήποτε είδους, όσον αφορά το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων, ούτε γνωρίζει εάν το περιεχόμενο αυτό είναι σύμφωνο με τη σχετική ισχύουσα νομοθεσία. Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε αυτούς τους ιστότοπους με προσοχή και με δική σας ευθύνη.

  • No reproduction rights are granted without the express written permission of Fotbell. No other usage is expressed or implied.For more information contact www.graffitimap.gr

Θα γράψεις ή θα κοιτάς;

Αρχική